L’associació Kilalia duu a terme, des de l’any 2006,  projectes de teatre, art social i metodologies participatives com a eines d’intervenció grupal i comunitària, principalment a les comarques gironines.

L’associació està formada per un equip multidisciplinari de persones provinents de la psicologia, la pedagogia, l’antropologia, l’educació social i el teatre.

També hem dinamitzat, des del teatre, l’art social i la intervenció comunitària, a grups i col·lectius de tot tipus: dones, joves, adolescents, veïns/es, infants..

Gemma Canadell i Bussó


Educadora social amb més de 20 anys d’experiència professional, sobretot en projectes comunitaris amb diferents col·lectius.
És socia fundadora de Kilalia i de l’Associació Arrels Urbanes de Música Comunitària.
També és professora de Kundalini Yoga.

Natàlia Carpintero Santiago


Creadora, actriu i formadora, des de 2007. Es forma en arts escèniques, educació sòcio comunitària per la Universitat d’Argentina UTN i actualment cursant grau de Pedagogia (UNIR). Ha format part de projectes a l’entitat Transformans i ha treballat d’ajudant de direcció al projecte Vulnus Arts Vives durant 7 anys. Ha format part de projectes de teatre amb diversitat funcional.

Ingrid Sanchez Codina


Docent de Teatre Social en diverses escoles de la Garrotxa, ajudant de direcció de l’espectacle Kumulunibu de la Cia. Formada en Criminologia i Política Criminal a l’UB i en teatre social, teatre físic, dansa, cant, trapezi i altres disciplines artístiques en centres com l’Escola de Teatre Pa’Tothom, El Galliner, etc.

Joan Vilajoana Cots


Habilitat com a educador social per el col.legi d’educadors de Catalunya, treballant amb diferents entitats i fundacions.
20 anys de profesor de teatre amb nens i nenes i  adolescents, en el centre de formació teatral el Galliner.
Postgrau de Teatre i educació per l’Institut del Teatre de Vic.