L’associació Kilalia duu a terme, des de l’any 2006,  projectes de teatre, art social i metodologies participatives com a eines d’intervenció grupal i comunitària, principalment a les comarques gironines.

L’associació està formada per un equip multidisciplinari de persones provinents de la psicologia, la pedagogia, l’antropologia, l’educació social i el teatre.

També hem dinamitzat, des del teatre, l’art social i la intervenció comunitària, a grups i col·lectius de tot tipus: dones, joves, adolescents, veïns/es, infants..

Gemma Canadell i Bussó


Educadora social amb més de 20 anys d’experiència professional, sobretot en projectes comunitaris amb diferents col·lectius.
És socia fundadora de Kilalia i de l’Associació Arrels Urbanes de Música Comunitària.
També és professora de Kundalini Yoga.

Anna Cornet Augé


Sociòloga, antropòloga social i formada en educació sociocomunitària i en facilitació de grups.
Llarga experiència professional i associativa tant a Catalunya com a França com a formadora i dinamitzadora de projectes de sensibilització sobre la diversitat i la convivència.

Ingrid Sanchez Codina


Docent de Teatre Social en diverses escoles de la Garrotxa, ajudant de direcció de l’espectacle Kumulunibu de la Cia. Formada en Criminologia i Política Criminal a l’UB i en teatre social, teatre físic, dansa, cant, trapezi i altres disciplines artístiques en centres com l’Escola de Teatre Pa’Tothom, El Galliner, etc.

Joan Vilajoana Cots


Habilitat com a educador social per el col.legi d’educadors de Catalunya, treballant amb diferents entitats i fundacions.
20 anys de profesor de teatre amb nens i nenes i  adolescents, en el centre de formació teatral el Galliner.
Postgrau de Teatre i educació per l’Institut del Teatre de Vic.